Logo for 7-kabale.com

7-kabale spil 5

Om denne 7-kabale (spil 5)

Så har vi en klassisk 7-kabale der har Mr. Bean som tema. Designet er i klassisk Mr. Bean stil - en smule cartoonagtigt, men ganske overskuelig og nem, at finde ud af. Baggrunden er igen klassisk grøn med en brun kant, der skal forestille noget træværk.

Hvad du har mulighed for i dette spil, som ét af de få, er at skifte bagsiden ud med noget du finder sjovere eller mere passende. Spilmæssigt har det ingen betydning udover det visuelle.

Bagsider

  • Mr. Bean. En grøn bagside med et rødt logo hvorpå der står "Mr. Bean TM".
  • Den gule enøjede kat Scrapper, som er Mr. Beans fjende - eller i al fald ser Scrapper Mr. Bean som værende sin fjende.
  • Teddy. Et rød kort, hvor man ser Mr. Beans vel nok bedste ven Teddy siddende med solbriller på.
  • Mr. Bean som tænker. Et blåt kort, hvor man ser Mr. Bean himself stå og tænke. Det står jo i godt mål med dét at lægge en 7-kabale.
  • Irma Gobb. Mr. Beans kæreste - for det meste. Kortet er lyslilla med en frk. Irma Gobb i sin grønne kjole og store briller foran.
  • Mr. Beans bil. Det grønne lyn ses på dette brune kort.

Når det kommer til forsiden af kortene, så kan man se at kongen naturligvis er Mr. Bean, dronningen er Irma Gobb og knægten selvfølgelig er Teddy.

Den her 7-kabale skiller sig ud ved, at du kun har 8 minutter til, at klare den. Hvis de minutter går, så vil der komme en ældre sur dame og fortælle dig, at dét kan du gøre bedre og om du vil prøve igen. Det er nok bedst for alle, hvis du svarer ja ;).

Brugervenlig og design er blevet prioriteret. Du kan klikke på "DEAL" for, at få tildelt nogle nye kort og "CHOOSE DECK" for, at vælge hvilket design du ønsker på bagsiden af kortene.

Sådan spilles 7-kabale

7-kabale er et spil for kun én person. Det går ud på at du skal samle alle kortene i skiftevis rød/sort eller sort/rød. Kortene skal placeres i tal-rækkefølge, således at det højeste kort(kongen) er det bagerste kort, og det laveste kort (es) er forrest.

Kongen skal dog ikke nødvendigvis være nederst, du kan sagtens lægge en rød 6'er ovenpå en sort 7'er, og derefter flytte begge kort over på en rød 8'er.

Når du får et es, så skal denne placeres i en af de 4 felter i højre top. Lad os sige at du har lagt spar es derop, så kan du når du får spar 2, lægge den ovenpå - derefter spar 3, spar 4, spar 5 osv. for at komme tættere på mål. Det gælder om at samle hver kulør i de 4 bunker, i numerisk orden.

Nogle af spillene er på tid, og med point. Du kan eventuel forsøge at slå dine tider hver gang du spiller et spil, således du træner din hjerne til at tænke hurtigere, og mere effektiv. 7-kabale er et fantastisk tænkespil!

Kan det virkelig passe, at min 7-kabale ikke går op?!?

Yup! Det er irriterende, er det ikke? Man sidder med sin 14. 7-kabale i streg der simpelthen nægter, at gå op. Mange der lægger 7-kabaler tror at stort set alle 7-kabaler kan gå op. Faktum er derimod at kun 4/5 (79%) af alle 7-kabaler kan gå op. Det vil sige, at i gennemsnit så vil hvert 5. spil være umulig, at få til at gå op.

Det betyder derfor, at det i teorien er muligt at løse 79% af alle kabaler. Men - det tal bliver markant forringet, for det er kun tilfældet hvis alle kort bliver spillet perfekt. Med så mange kort og mange mulige træk, så er det umuligt, at forudsige hvad de perfekte træk vil være.

Selvom man gerne vil have sin 7-kabale til at gå op og man tror, at man er blevet dårligere til det, så er det ikke altid tilfældet. Det kan jo simpelthen bare være sort uheld.